0331 40 14 05 - Botosani
0256 22 33 18 - Timisoara

confortul

Servicii RSVTIOperator RSVTI - Autorizat ISCIR ca si persoana juridica

Incepand cu anul 2009, firma noastra isi extinde domeniul de activitate, oferind acum clientilor nostri si servicii in parteneriat pentru Operatori responsabili cu supraveghereasi verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI), fiind autorizata ISCIR in judetele Botosani si Timis. Serviciile sunt oferite in locatiile din Botosani si Timisoara dar si in orasele adiacente acestora.
Serviciile oferite sunt reglementate de legislatia in vigoare, fiind obligatorii pentru toti detinatorii / utilizatorii de instalatii care intra sub incidenta ISCIR. Dintre aceste instalatii amintim: cazane sub presiune, recipienti sub presiune, elevatoare auto, macarale si poduri rulante, stivuitoare, transpalete electrice si manuale, precum si toate instalatiile care fac obiectul prescriptiilor tehnice emise de ISCIR in vigoare.
Serviciile sunt oferite prin contracte de parteneriat incheiate intre parti, inregistrate si luate in evidenta de catre ISCIR, cu personal propriu, calificat si autorizat ISCIR, conform Ordin 382/2009, Legea 64/2009 si a Prescriptiilor Tehnice ISCIR in vigoare. Pentru cursul de autorizare persoane fizicice va rugam sa accesati acest link


Servicii oferite:

  • Supravegherea si verificarea echipamentelor / instalatiilor ISCIR din dotarea sau folosinta detinatorilor / utilizatorilor care intra sub incidenta ISCIR, urmarirea starii tehnice, completarea registrelor de evidenta obligatorii si verificarea personalului autorizat ce deserveste aceste instalatii.
  • Participarea activa in relatia dintre beneficiar / utilizator si ISCIR, transmiterea documentelor in vederea autorizarii / verificarii tehnice periodice precum si a documentelor aferente acestor operatiuni: Cartile tehnice ale instalatiilor, Procese verbale de verificare tehnica, alte documente emise de ISCIR sau CNCIR.
  • Punerea la dispozitia beneficiarului / utilizatorului, de documente si documentatii necesare autorizarii initiale si luarii in evidenta la ISCIR pentru orice tip de instalatie.
  • Instructaj periodic, autorizare / reautorizare si vize anuale pentru personalul autorizat ISCIR: macaragii, fochisti, legatori de sarcina, manipulanti elevatoare sau transpalete, stivuitoristi si alte ocupatii care intra sub incidenta ISCIR.


Costuri:

Incercam sa pastram un echilibru intre costuri si calitatea serviciilor oferite, varietatea de instalatii prezente pe piata din Romania lasand mereu loc pentru o negociere corecta. Costurile se stabilesc impreuna cu fiecare client, in functie de numarul de instalatii, complexitatea acestora si numarul de deserventi.

In medie costurile practicate de noi sunt cuprinse intre 5-20 eur/luna/instalatie, autorizarea anuala a deserventilor fiind in cele mai multe cazuri gratuita.
Pentru o oferta completa privind serviciile de Operator RSVTI oferite de firma noastra, precum si pentru modalitatile de colaborare va rugam sa ne contactati!
In functie de numarul instalatiilor detinute sau de serviciile solicitate vi se va prezenta o oferta de pret si modalitatea optima de colaborare.

Contact > Aici


Cele mai vizualizate:

Electrician ANRE

Curs de: instruire/pregatire

Curs de pregatire teoretica in domeniul instalatiilor electrice pentru participarea la examenul de autorizare ANRE. Grade I-IV

Stivuitorist

Curs de: specializare

Curs in vederea obtinerii autorizarii initiale ca si stivuitorist. Se obtine autorizatia ISCIR si diploma de specializare.

Maistru Mecanic Auto

Curs de: perfectionare

Cu posibilitatea autorizarii RAR ca si Inspector ITP sau Conducator de Ateliere Auto. Nivel de echivalare: scoala postliceala.

Tehnician Instalator pentru
Constructii

Curs de: calificare

Cursul permite absolventilor autorizarea pentru: ISCIR - RSVTI sau ANRE - Instalatii gaze