• 0256 22 33 18

 • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Curs Tehnician instalator pentru constructii

Perioada estimativa de desfasurare: 15.11 - 03.04.2024 | Locatie: Timisoara

Curs Tehnician instalator pentru constructii

 • Tip Diploma: calificare
 • Durata: 28 saptamani
 • Autorizare: CNFPA
 • COR/NC: 3112.0.9
 • Conditii inscriere: 8/10 clase
 • Pret Curs: 2600 lei
 • Taxe ISCIR: -
 • Locatie: Timisoara

Inscriere si desfasurare:

Perioada estimativa de desfasurare a urmatoarei grupe pentru acest curs: 15.11 - 03.04.2024. Inscrierile pentru acest curs se pot face in limita locurilor disponibile pana in data de 10.11. In situatia completarii grupei inainte de perioada estimativa stabilita, cursul va incepe mai devreme, iar cursantii inscrisi vor fi anuntati telefonic.

Ocupatia de Tehnician instalator pentru constructii, se refera la persoanele care efectueaza pe teren si in laboratoare incercari asupra materialelor de instalatii; contribuie tehnic la activitatea de executie a instalatiilor aferente cladirilor de locuit si nu numai, evalueaza lucrari si pregateste meseriasii; reprezinta arhitectii, proiectantii si inginerii instalatori pe santierele de constructii, pentru a asigura efectuarea lucrarilor in conformitate cu specificatiile din planuri si schite, precum si pentru respectarea normelor de consum a materialelor; contribuie potrivit planurilor si schitelor pe care le primesc, la estimarea detaliata a cantitatilor si costurilor de materiale precum si a fortei de munca necesare realizarii proiectelor; organizeaza intretinerea si repararea utilajelor, asigura calitatea lucrarilor de instalatii (gaze, termice, sanitare, ventilare, climatizare).
Aabsolventii acestui curs se pot autoriza ulterior ca si Operator RSVTI - ISCIR sau ANRE domeniul Gaze Naturale Cum ma inscriu la curs? Simplu, tot ce iti trebuie pentru inscriere este o copie dupa buletin!
Poti veni personal la sediul nostru pentru inscriere sau te poti inscrie folosind adresa de email de >>aici
Persoanele fizice vor trebui sa plateasca o rata din taxa de curs la inscriere, iar persoanele juridice vor trebui sa ne trimita datele de facturare pentru intocmirea actelor de curs.
Pana la data examinarii dosarul de inscriere la curs, complet, al fiecarui cursant trebuie sa contina:

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere (doar in cazul in care pe cartea de identitate nu sunt trecute prenumele parintilor)
 • Copie diploma de studii Invatamant Minim Obligatoriu.
 • O Fisa de Aptitudini eliberata de un cabinet de MEDICINA MUNCII cu specificatia: Apt munca Tehnician Instalator sau Apt pentru prestarea activitatii de Tehnician Instaltor.

Ce castig daca urmez cursul de Tehnician instalator pentru constructii la firma Confortul?

Preturi reduse si puncte de fidelizare! Pentru clientii care vor urma cursul in Timisoara, prin campania Dare to Change-Preturi reduse Permanent, poti beneficia tu sau compania ta de reduceri de pret de pana la 25%.
Vezi cum poti beneficia de o reducere de pret pentru acest curs >>aici Suport de curs gratuit Primesti un suport de curs listat si unul in format electronic prin e-mail. Suporturile de curs sunt mereu actualizate pentru a cuprinde toate modificarile legislative in domeniu. Pretul suportului de curs este inclus in taxa de curs. Pregatire teoretica Iti punem la dispozitie lectori calificati si autorizati care sa te invete tot ce trebuie sa stii despre legislatie, obligatii, drepturi, indatoriri, meseria in care te califici si multe alte informatii care iti sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa te prezinti la orele de teorie. Pregatire practica Iti punem la dispozitie instalatiile necesare prin partenerii nostri de practica, pentru fiecare meserie in parte, lectori calificati si autorizati, pentru ca tu sa inveti ce inseamna sa profesezi in meseria aleasa, astfel dupa terminarea cursului vei putea sa practici aceasta meserie cu adevarat. Organizarea examenelor si pregatire pentru examinare Tot in pretul cursului sunt incluse toate taxele care tin de examinarea si autorizarea ISCIR si/sau ANC/CNFPA. Iti punem la dispozitie chestionare si teste care au s-au dat la examenele precedente si te pregatim pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii tu. Fara alte taxe "surpriza"! Pretul cursului include toate taxele! Nu o sa iti cerem alti bani pentru poze, chestionare, suporturi de curs, protocol, cadouri sau bere rece. Plata in rate Te lasam sa iti platesti cursul cum vrei si cum poti tu. Nu iti luam bani in plus pentru asta. Poti achita taxa integral sau in 10 rate, tot atat te costa. Program de teorie si practica flexibil Orarul cursului se stabileste de comun acord cu toti participantii la curs in functie de posibilitatile acestora. O autorizare recunoscuta in Uniunea Europeana Diploma de specializare pe care o vei primi in urma absolvirii examenului de autorizare este valabila in toata Uniunea Europeana in baza coduli COR trecut pe ea. O traduci legalizat si poti merge linistit la munca oriunde doresti in UE. Integrat complet in cadrul companiei tale Pentru companii care doresc sa inscrie mai mult de 20 de persoane la acelasi curs, venim noi la tine si organizam: pregatirea teoretica, pregatirea practica si examinarea.

Programa de pregatire:

Competente profesionale generale:
Cursurile de calificare in meseria Tehnician instalator pentru constructii se desfasoara dupa urmatoarea programa, competente si elemente de competenta:

 • 1. Selectarea elementelor componente specifice pentru realizarea constructiilor, instalatiilor si lucrari publice
 • 2. Utilizarea echipamentelor si utilajelor pentru prelucrarea materialelor specifice lucrarilor de constructii, instalatii si lucrari publice.
 • 3. Utilizarea reprezentarilor conventionale in scopul realizarii lucrarilor de constructii, instalatii si lucrari publice.
 • 4. Realizarea masuratorilor specifice constructiilor , instalatiilor si lucrarilor publice.
 • 5. Planificarea si organizarea lucrarilor de constructii si instalatii.
 • 6. Intocmirea documentatiei tehnico-economice pentru lucrari de constructii in instalatii.
 • 7. Aplicarea in teren a proiectului specific lucrarilor de instalatii.
 • 8. Analizarea tehnologiilor de executie a lucrarilor de instalatii in vederea executarii lucrarilor.
 • 9. Urmarirea executiei lucrarilor de instalatii pe baza documentatiei tehnice.
 • 10. Receptionarea lucrarilor executate prin aplicarea prevederilor legale privind calitatea functionarii instalatiilor
 • La incheierea cursului, cursantii vor sustine un examen de absolvire in urma caruia vor primi certificatul de calificare in meseria de "Tehnician instalator pentru constructii"

Alte cursuri din aceeasi categorie:

se desfasora lunar in Timisoara

Reinstruire Stivuitorist

Stagiu de reinstruire ISCIR pentru talon de vize.

se desfasora in Timisoara

Macaragiu
Grupa E

Curs calificare autorizat ISCIR.

se desfasora in Timisoara

Macaragiu
Grupa A

Curs calificare autorizat ISCIR.

Citeste despre:

muie
11
Jan
 • vizualizari: 19
 • comentarii: 0

Bine v-am gasit in 2023!

Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi pana acum. Anul acesta ne-am propus sa desfasuram cateva curusuri noi de calificare / specializare. Noile cursuri [.....]

Citeste mai departe
muie
27
Jan
 • vizualizari: 115
 • comentarii: 0

Castiga un curs de Stivuitorist GRATUIT

Intra pe pagina de desfasurare a campaniei, urmeaza pasii de inscriere si poti castiga un curs de Stivuitorist GRATUIT pentru tine sau pentru cineva drag tie. [.....]

Citeste mai departe
muie
26
Jan
 • vizualizari: 140
 • comentarii: 0

Curs stivitorist in sistem hibrid – online si fizic in sala de curs

Incepand cu anul 2021, pentru a usura procesul de invatare si pentru a aduce un plus de valoare serviciilor oferite de noi, cursul de stivuitorist se va desfasura [.....]

Citeste mai departe

Tag-uri

Curs Tehnician instalator pentru constructii
curs Tehnician instalator pentru constructii Timisoara
autorizare gaz
autorizare anre
pret curs Tehnician instalator pentru constructii