0331 40 14 05 - Botosani
0256 22 33 18 - Timisoara

Curs Tehnician Topo-cadastru

Specificul cursului: calificare nivel 3

Cod COR: 3113.3.14
Durata: 1080 ore - 34 saptamani
Autorizat: CNFPA/ANC (Autoritatea Nationala a Calificarilor)


Inscriere si desfasurare:

Locatia de desfasurare: Botosani, (in Timisoara doar la cerere)
Perioada de desfasurare: La formarea unei grupe de minim 10 cursanti
Acte necesare inscrierii:

 • Copie BI/CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie Diploma de studii - studii medii
 • Adeverinta medicala cu specificatia: Apt munca Tehnician Topo-cadastru - original

Domeniul de activitate:

Tehnicianul topo-cadastru isi desfasoara activitatea in domeniul constructii si amenajarea teritoriului, urbanism, in departamentele de profil de langa primarii, institute de proiectare avand diverse responsabilitatii: conducerea echipelor de lucru in activitati de proiectare, intretinere si exploatare a lucrarilor de constructii, elaborarea planurilor topografice, urmarirea comportarii in timp a constructiilor.
Conform Ordinului nr. 538/2001� pentru aprobarea Regulamentului privind autorizarea persoanelor fizice si juridice care pot sa realizeze si sa verifice lucrari de specialitate in domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei pe teritoriul Romaniei, absolventii se pot autoriza pentru categoriile de lucrari B si C.


In timpul desfasurarii beneficiati de:

 • Programe de formare profesionala, suporturi de curs si alte materiale didactice gratuite, competitive si accesibile, intreaga metodologie fiind in concordanta cu legislatia si normativele in vigoare;
 • Un program flexibil (orele de curs se vor desfasura in functie de programul de lucru al cursantilor);
 • Lectori calificati gata sa te ajute oricand;
 • Posibilitatea de a efectua practica profesinala sau de a integra intregul curs la locul de munca (in functie de numarul de cursanti apartinand aceleasi companii);
 • Orientate spre nevoile tale si ale companiei tale, tematica actualizata;
 • Conditii de plata flexibile (termene de plata avantajoase, rate lunare, reduceri de preturi in functie de numarul de cursanti);
 • Autorizatiile obtinute in urma absolvirii acestui curs sunt valabile in Uniunea Europeana fara a se sustine alte examene in tarile in care vor fi folosite.
 • Pe toata perioada desfasurarii cursurilor, la toate activitatile, cursantii se bucura de asistenta pedagogica a formatorului profesional

Programa de pregatire:

Continutul cursului:

 • Activitati de santier: aplicarea in teren a proiectului: asigurarea respectarii N.P.M. si P.C.I.: urmarirea comportarii in timp a constructiilor.
 • Administratie: furnizarea serviciilor de specialitate: intocmirea documentatiei de cadastru general. Date, informatii: administrarea informatiilor cu ajutorul tehnicii de calcul: colectarea si organizarea informatiilor: executarea masuratorilor specifice.
 • Planificare: organizarea si coordonarea activitatii echipei: planificarea activitatii. Proiectare: efectuarea calculelor specifice topografiei: elaborarea planurilor topografice: intocmirea schitelor si desenelor la scara.

Cele mai vizualizate:

Electrician ANRE

Curs de: instruire/pregatire

Curs de pregatire teoretica in domeniul instalatiilor electrice pentru participarea la examenul de autorizare ANRE. Grade I-IV

Stivuitorist

Curs de: specializare

Curs in vederea obtinerii autorizarii initiale ca si stivuitorist. Se obtine autorizatia ISCIR si diploma de specializare.

Maistru Mecanic Auto

Curs de: perfectionare

Cu posibilitatea autorizarii RAR ca si Inspector ITP sau Conducator de Ateliere Auto. Nivel de echivalare: scoala postliceala.

Tehnician Instalator pentru
Constructii

Curs de: calificare

Cursul permite absolventilor autorizarea pentru: ISCIR - RSVTI sau ANRE - Instalatii gaze