• 0331 40 14 05 - Botosani
 • 0256 22 33 18 - Timisoara

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Curs Tehnician Topo-cadastru

Perioada estimativa de desfasurare: o data la 12 luni | Locatie: Botosani

Curs Tehnician Topo-cadastru

 • Tip Diploma: calificare
 • Durata: 34 saptamani
 • Autorizare: CNFPA
 • COR/NC: 3113.3.4
 • Conditii inscriere: studii medii
 • Pret Curs: 2000 lei
 • Taxe ISCIR: -
 • Locatie: Botosani

Inscriere si desfasurare:

Tehnicianul topo-cadastru isi desfasoara activitatea in domeniul constructii si amenajarea teritoriului, urbanism, in departamentele de profil de langa primarii, institute de proiectare avand diverse responsabilitatii: conducerea echipelor de lucru in activitati de proiectare, intretinere si exploatare a lucrarilor de constructii, elaborarea planurilor topografice, urmarirea comportarii in timp a constructiilor.
Conform Ordinului nr. 538/2001 pentru aprobarea Regulamentului privind autorizarea persoanelor fizice si juridice care pot sa realizeze si sa verifice lucrari de specialitate in domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei pe teritoriul Romaniei, absolventii se pot autoriza pentru categoriile de lucrari B si C. Cum ma inscriu la curs? Simplu, tot ce iti trebuie pentru inscriere este o copie dupa buletin!
Poti veni personal la sediul nostru pentru inscriere sau te poti inscrie folosind adresa de email de >>aici
Persoanele fizice vor trebui sa plateasca o rata din taxa de curs la inscriere, iar persoanele juridice vor trebui sa ne trimita datele de facturare pentru intocmirea actelor de curs.
Pana la data examinarii dosarul de inscriere la curs, complet, al fiecarui cursant trebuie sa contina:

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere (doar in cazul in care pe cartea de identitate nu sunt trecute prenumele parintilor)
 • Copie diploma de studii - studii medii
 • O adeverinta medicala eliberata de un cabinet de medicina muncii cu specificatia: Apt munca Tehnician Topo-cadastru sau Apt pentru prestarea activitatii de Tehnician Topo-cadastru.

Ce castig daca urmez cursul de Tehnician Topo-cadastru la firma Confortul?

Suport de curs gratuit Primesti un suport de curs listat si unul in format electronic prin e-mail. Suporturile de curs sunt mereu actualizate pentru a cuprinde toate modificarile legislative in domeniu. Pretul suportului de curs este inclus in taxa de curs. Pregatire teoretica Iti punem la dispozitie lectori calificati si autorizati care sa te invete tot ce trebuie sa stii despre legislatie, obligatii, drepturi, indatoriri, meseria in care te califici si multe alte informatii care iti sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa te prezinti la orele de teorie. Pregatire practica Iti punem la dispozitie instalatiile necesare prin partenerii nostri de practica, pentru fiecare meserie in parte, lectori calificati si autorizati, pentru ca tu sa inveti ce inseamna sa profesezi in meseria aleasa, astfel dupa terminarea cursului vei putea sa practici aceasta meserie cu adevarat. Organizarea examenelor si pregatire pentru examinare Tot in pretul cursului sunt incluse toate taxele care tin de examinarea si autorizarea ISCIR si ANC/CNFPA. Iti punem la dispozitie chestionare si teste care au s-au dat la examenele precedente si te pregatim pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii tu. Fara alte taxe "surpriza"! Pretul cursului include toate taxele! Nu o sa iti cerem alti bani pentru poze, chestionare, suporturi de curs, protocol, cadouri sau bere rece. Plata in rate Te lasam sa iti platesti cursul cum vrei si cum poti tu. Nu iti luam bani in plus pentru asta. Poti achita taxa integral sau in 10 rate, tot atat te costa. Program de teorie si practica flexibil Orarul cursului se stabileste de comun acord cu toti participantii la curs in functie de posibilitatile acestora. O autorizare recunoscuta in Uniunea Europeana Diploma de specializare pe care o vei primi in urma absolvirii examenului de autorizare este valabila in toata Uniunea Europeana in baza coduli COR trecut pe ea. O traduci legalizat si poti merge linistit la munca oriunde doresti in UE. Integrat complet in cadrul companiei tale Pentru companii care doresc sa inscrie mai mult de 15 de persoane la acelasi curs, venim noi la tine si organizam: pregatirea teoretica, pregatirea practica si examinarea.

Programa de pregatire:

Cursurile de calificare in meseria Tehnician Topo-cadastru se desfasoara dupa urmatoarea programa, competente si elemente de competenta:

Continutul cursului:
 • Activitati de santier: aplicarea in teren a proiectului: asigurarea respectarii N.P.M. si P.C.I.: urmarirea comportarii in timp a constructiilor.
 • Administratie: furnizarea serviciilor de specialitate: intocmirea documentatiei de cadastru general. Date, informatii: administrarea informatiilor cu ajutorul tehnicii de calcul: colectarea si organizarea informatiilor: executarea masuratorilor specifice.
 • Planificare: organizarea si coordonarea activitatii echipei: planificarea activitatii. Proiectare: efectuarea calculelor specifice topografiei: elaborarea planurilor topografice: intocmirea schitelor si desenelor la scara.
 • La incheierea cursului, cursantii vor sustine un examen de absolvire in urma caruia vor primi certificatul de calificare in meseria de "Tehnician Topo-cadastru"

  Alte cursuri din aceeasi categorie:

  se desfasora lunar in Timisoara

  Reinstruire Stivuitorist

  Stagiu de reinstruire ISCIR pentru talon de vize.

  se desfasora in Timisoara

  Macaragiu
  Grupa E

  Curs calificare autorizat ISCIR.

  se desfasora in Timisoara

  Macaragiu
  Grupa A

  Curs calificare autorizat ISCIR.

  Citeste despre:

  muie
  20
  Dec
  • vizualizari: 12
  • comentarii: 0

  Craciun Fericit si La Multi Ani 2020!

  Bună, Se apropie cu pași repezi acea perioadă a anului în care, cu toții, sărbătorim într-un fel sau altul Crăciunul și Anul Nou. Știm că fiecare dintre [.....]

  Citeste mai departe
  muie
  06
  Sep
  • vizualizari: 141
  • comentarii: 0

  De la Maistru Mecanic Auto la Inspector ITP

  Vesti bune pentru absolventii cursurilor de calficare sau perfectionare in meseria de Maistru Mecanic Auto. Incepand cu luna August 2019, Standardul Ocupational al [.....]

  Citeste mai departe
  muie
  26
  Feb
  • vizualizari: 247
  • comentarii: 0

  Curs de stivuitorist, gratuit pentru oameni nevoiasi

  Bună, Suntem deja în apropierea primăverii. O primăvară mult așteptată care va aduce viață, bucurie și speranță peste tot în jurul nostru. Se simte [.....]

  Citeste mai departe

  Tag-uri

  Curs Tehnician Topo-cadastru
  curs Tehnician Topo-cadastru Botosani
  Tehnician Topo-cadastru
  pret curs Tehnician Topo-cadastru