0331 40 14 05 - Botosani
0256 22 33 18 - Timisoara

Curs Reinstruire Stivuitorist

Specificul cursului: reinstruire

Cod COR: -
Durata: 8 ore
Autorizat: ISCIR


Inscriere si desfasurare:

Locatia de desfasurare: Timisoara, (Botosani doar la cerere)
Perioada de desfasurare: lunar


Acte necesare inscrierii:

 • Copie BI/CI
 • Copie autorizatie ISCIR

Cadrul legal si aplicabilitate:

Datorita numarului mare de solicitari pentru acest stagiu de instruire, firma noastra organizeaza lunar astfel de programe, inscrierile putandu-se face prin e-mail sau personal la sediul nostru. Pentru mai multe detalii legate de perioada de desfasurare a urmatorului stagiu de instruire pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei ISCIR pentru stivuitoristi organizat de firma noastra in Timisoara sau Botosani va rugam sa ne contactati telefonic.

Stagiul de instruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR pentru Stivuitoristi se desfasoara in locatiile celor 2 puncte de lucru: Timisoara si Botosani in spatiile puse la dispozitie de firma noastra.
Talonul de vize anuale, eliberat de ISCIR IT prin formatorul autorizat prelungeste valabilitatea autorizatiilor ISCIR mai vechi de 4 ani, pentru o perioada noua de 4 ani.
Pentru grupe mai mari de 25 persoane acest curs se poate desfasura in locatiile solicitate de clienti oriunde in tara

In conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Economiei 2154/2009, privin punerea in aplicare a Prescriptiei Tehnice CR8 - 2009 "Autorizarea personalului de deservire a Instalatiilor/echipamentelor si acceptarea personalului auxiliar de deservire" care intra sub incidenta ISCIR, incepand cu anul 2012, toate autorizatiile pentru manevranti stivuitoare (stivuitoristi) sunt valabile pentru o perioada de 4 ani, dupa care valabilitatea acestora poate fi prelungita prin participarea la un stadiu de instruire in vederea prelungirii valabilitatii organizat de formatori autorizati de catre ISCIR IT in acest scop, pentru fiecare meserie care intra sub incidenta ISCIR.
Pentru obtinerea unui talon pentru vize anuale �n vederea prelungirii valabilitatii autorizarii ISCIR in meseria de stivuitorist (toate clasele si grupele), personalul de deservire care poseda autorizatii emise mai vechi de 4 ani de zile trebuie sa urmeze un stagiu de instruire de 8 ore, organizat de firma noastra


In timpul desfasurarii beneficiati de:

 • Programe de formare profesionala, suporturi de curs si alte materiale didactice gratuite, competitive si accesibile, intreaga metodologie fiind in concordanta cu legislatia si normativele in vigoare;
 • Un program flexibil (orele de curs se vor desfasura in functie de programul de lucru al cursantilor);
 • Lectori calificati gata sa te ajute oricand;
 • Orientate spre nevoile tale si ale companiei tale, tematica actualizata;
 • Conditii de plata flexibile (termene de plata avantajoase, rate lunare, reduceri de preturi in functie de numarul de cursanti);
 • Pe toata perioada desfasurarii cursurilor, la toate activitatile, cursantii se bucura de asistenta pedagogica a formatorului profesional

Programa de pregatire:

Stagiile de reinstruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR pentru Stivuitoristi se desfasoara dupa urmatoarea programa elaborata de ISCIR IT:

 • Legislatie si reglementari tehnice
 • Noi tipuri de instalatii/echipamente
 • Deservirea eficienta si �n conditii de siguranta a instalatiilor/echipamentelor
 • Avarii si accidente
 • La incheierea stagiului de instruire in vederea prelungirii valabilitiatii autorizatiei ISCIR pentru stivuitorist, participantii vor primi cate un talon de vize anuale, eliberat de ISCIR IT prin formatorul autorizat, care prelungeste valabilitatea autorizatiilor de stivuitorist pe o perioada de 4 ani.Cele mai vizualizate:

Electrician ANRE

Curs de: instruire/pregatire

Curs de pregatire teoretica in domeniul instalatiilor electrice pentru participarea la examenul de autorizare ANRE. Grade I-IV

Stivuitorist

Curs de: specializare

Curs in vederea obtinerii autorizarii initiale ca si stivuitorist. Se obtine autorizatia ISCIR si diploma de specializare.

Maistru Mecanic Auto

Curs de: perfectionare

Cu posibilitatea autorizarii RAR ca si Inspector ITP sau Conducator de Ateliere Auto. Nivel de echivalare: scoala postliceala.

Tehnician Instalator pentru
Constructii

Curs de: calificare

Cursul permite absolventilor autorizarea pentru: ISCIR - RSVTI sau ANRE - Instalatii gaze