0331 40 14 05 - Botosani
0256 22 33 18 - Timisoara

Curs Stivuitorist

Specificul cursului: specializare

Cod COR: 8344.0.3
Durata: 100 ore - 4 saptamani
Autorizat: ISCIR/CNFPA
Perioada de desfasurare (estimativa): 15.04 - 15.05.2018

Pret redus!!

Pentru persoane fizice:
Reducere de minim 5% maxim 25% pentru grupuri de minim 2 maxim 6 persoane care se inscriu impreuna la acest curs
Mai exact: te inscrii la acest curs organizat de firma noastra in Timisoara, mai aduci o persoana care doreste si ea sa urmeze cursul, amandoi beneficiati de o reducere individuala (adica pentru fiecare in parte) de 5%. Aduci 2 colegi cu tine si va inscrieti toti 3 la curs, beneficiati fiecare de cate o reducere de 10% din pretul cursului. Reducerea maxima este de 25% din pretul cursului, pentru 6 persoane care se inscriu impreuna la acest curs. Astfel iti multumim pentru ca ai ales sa participi la cursurile organizate de noi in Timisoara!

Pentru companii:
Iti inscrii compania in programul de fidelizare AICI>> Pentru fiecare angajat inscris la cursuri, absolvent si achitat primesti 1 punct de fidelitate. Pe masura ce inscrii mai multe persoane la oricare dintre cursurile organizate in Timisoara punctele tale se aduna. Aduna 15 puncte pentru 5% reducere, aduna mai multe puncte pentru reduceri permanente la toate cursurile pana in maximul de 25% reducere permanenta. In plus ai acces la: istoric persoane inscrise la curs, preturile tale, inscrieri persoane online prin aplicatia web gratuita: Dare to Change.
Mai multe detalii despre preturi, cursurile care beneficiaza de aceste reduceri, regulamentul campaniei gasesti aici >>

Ce este un stivuitorist?

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, un stivuitorist este o persoana care a urmat un curs de specializare organizat de o firma autorizata si a promovat examenele de autorizare ANC (Agentia Nationala a Calificarilor) si ISCIR.
Autorizarea de stivuitorist da dreptul posesorilor sa manevreze orice tip de instalatie de ridicat cu furci: electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete ridicatoare, etc. Autorizarea este valabila pe o perioada de 4 ani, timp dupa care posesorii trebuie sa urmeze un stagiu de prelungire a valabilitatii autorizatiei ISCIR.

Cine are nevoie de autorizare ca stivuitorist?

Orice perosana care manevreaza pe teritoriul Romaniei instalatii de ridicat cu furci, care pot ridica o sarcina nominala mai mare de 1 tona, la o inaltime mai mare de 1 metru.

Ce castig daca urmez cursul de stivuitorist la firma Confortul?

Preturi reduse si puncte de fidelizare!

Prin campania Dare to Change-Preturi reduse Permanent, poti beneficia tu sau compania ta de reduceri de pret de pana la 25%, pentru toate cursurile desfasurate in Timisoara.
Vezi cat costa cursurile si cum poti primi o reducere de pret pentru acest curs >>aici

Suport de curs gratuit

Primesti un suport de curs listat si unul in format electronic prin e-mail. Suporturile de curs sunt mereu actualizate pentru a cuprinde toate modificarile legislative in domeniu. Pretul suportului de curs este inclus in taxa de curs.

Pregatire teoretica

Iti punem la dispozitie lectori calificati si autorizati care sa te invete tot ce trebuie sa stii despre legislatie, obligatii, drepturi, indatoriri, manevre permise si nepermise si multe alte informatii care iti sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa te prezinti la orele de teorie.

Pregatire practica

Iti punem la dispozitie stivuitorul nostru si lectori calificati si autorizati, pentru ca tu sa inveti cu adevarat ce inseamna sa manevrezi un stivuitor, astfel dupa terminarea cursului vei putea sa practici aceasta meserie cu adevarat.

Organizarea examenelor si pregatire pentru examinare

Tot in pretul cursului sunt incluse toate taxele care tin de examinarea si autorizarea ISCIR si ANC. Iti punem la dispozitie chestionare si teste care au s-au dat la examenele precedente si te pregatim pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii tu.

Fara alte taxe "surpriza"!

Pretul cursului include toate taxele! Nu o sa iti cerem alti bani pentru poze, chestionare, suporturi de curs, protocol, cadouri sau bere rece.

Plata in rate

Te lasam sa iti platesti cursul cum vrei si cum poti tu. Nu iti luam bani in plus pentru asta. Poti achita taxa integral sau in 10 rate, tot atat te costa.

Program de teorie si practica flexibil

Orarul cursului se stabileste de comun acord cu toti participantii la curs in functie de posibilitatile acestora.

O autorizare recunoscuta in Uniunea Europeana

Diploma de specializare pe care o vei primi in urma absolvirii examenului de autorizare este valabila in toata Uniunea Europeana in baza coduli COR trecut pe ea. O traduci legalizat si poti merge linistit la munca oriunde doresti in UE.

Integrat complet in cadrul companiei tale

Pentru companii care doresc sa inscrie mai mult de 20 de persoane la acelasi curs, venim noi la tine si organizam: pregatirea teoretica, pregatirea practica si examinarea.

Cum ma inscriu la curs?

Simplu, tot ce iti trebuie pentru inscriere este o copie dupa buletin!
Poti veni personal la sediul nostru pentru inscriere sau te poti inscrie folosind adresa de email de >>aici
Persoanele fizice vor trebui sa plateasca o rata din taxa de curs la inscriere, iar persoanele juridice vor trebui sa ne trimita datele de facturare pentru intocmirea actelor de curs. In plus persoanele juridice se pot inscrie in programul nostru de fidelizare si reducere de preturi >>aici

Pana la data examinarii dosarul de inscriere la curs, complet, al fiecarui cursant trebuie sa contina:

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere (in cazul in care pe cartea de identitate nu sunt trecuti parintii)
 • Copie diploma de studii tehnice (fiind curs de specializare, fiecare participant are nevoie de o calificare in domeniul tehnic dobandita prin: Scoala Profesionala, Atestat Profesional, Diploma Bacalaureat liceu tehnic, Diploma absolvire alt curs de calificare in domeniu tehnic). Daca nu detii o astfel de calificare te putem ajuta tot noi! Cauta in sectiunea de cursuri, un curs de calificare pe placul tau, iar dupa absolvirea acelui curs te facem si stivuitorist
 • O adeverinta medicala eliberata de un cabinet de medicina muncii cu specificatia: Apt munca stivuitorist sau Apt pentru prestarea activitatii de stivuitorist

Unde si cum de desfasoara? Cat costa?

Unde cum cand?

Cursurile de stivuitorist organizate de firma noastra se desfasoara la sediul nostru din Timisoara. Gasesti o harta cu locatia salii de curs >>aici. In Botosani cursurile se desfasoara doar la cererea clientilor (companii care doresc sa isi inscrie mai mult de 20 de persoane simultan)
Perioada de desfasurare a cursului de stivuitorist este de 4 saptamani. Perioada de asteptare de la data inscrierii la curs pana la inceperea efectiva a cursului nu este mai mare de 4 saptamani. Urmatoarea grupa se va desfasura (estimativ) in perioada: 15.04 - 15.05.2018

Cat costa?

O lista completa de preturi (include si pretul cursului de stivuitorist) si reducerile aferente de care poti beneficia tu sau compania ta, gasesti pe pagina de prezentare a campaniei Dare to Change-Preturi reduse PERMANENT >>aici

Alte detalii

Daca ai deja o autorizatie de stivuitorist emisa de ISCIR, dar este mai veche de 4 ani, ai nevoie de un curs pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei. Gasesti toate detaliile necesare pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de stivuitorist ISCIR AICI!
Alte detalii, informatii, precizari iti oferim cu placere telefonic. Gasesti >>aici numarul de telefon si orarul nostru de functionare.

Programa de pregatire:

Cursurile de calificare in meseria de stivuitorist / motostivuitorist se desfasoara dupa urmatoarea programa, competente si elemente de competenta:

 • Perfectionarea pregatirii profesionale
 • Respectarea normelor de PM, PSI si a Prescriptiilor tehnice ISCIR
 • Completarea documentelor
 • Pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru
 • Efectuarea transportului si a manipularii marfurilor.
 • Identificarea defectelor aparute
 • Predarea utilajului si a documentelor

Cele mai vizualizate:

Electrician ANRE

Curs de: instruire/pregatire

Curs de pregatire teoretica in domeniul instalatiilor electrice pentru participarea la examenul de autorizare ANRE. Grade I-IV

Stivuitorist

Curs de: specializare

Curs in vederea obtinerii autorizarii initiale ca si stivuitorist. Se obtine autorizatia ISCIR si diploma de specializare.

Maistru Mecanic Auto

Curs de: perfectionare

Cu posibilitatea autorizarii RAR ca si Inspector ITP sau Conducator de Ateliere Auto. Nivel de echivalare: scoala postliceala.

Tehnician Instalator pentru
Constructii

Curs de: calificare

Cursul permite absolventilor autorizarea pentru: ISCIR - RSVTI sau ANRE - Instalatii gaze