• 0331 40 14 05 - Botosani
 • 0256 22 33 18 - Timisoara

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Curs Stivuitorist

Perioada estimativa de desfasurare: 15.12 - 14.01.2019 Locatie: Timisoara

Curs Stivuitorist - Specializare

 • Tip Diploma: specializare
 • Durata: 4 saptamani
 • Autorizare: ISCIR/CNFPA
 • COR/NC: 8344.0.3
 • Conditii inscriere: calificare
 • Pret Curs: 750 lei
 • Taxe ISCIR: 400 lei
 • Urmatoarea grupa: 15.12 - 14.01.2019

Ce este un stivuitorist?

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, un stivuitorist este o persoana care a urmat un curs de specializare organizat de o firma autorizata si a promovat examenele de autorizare CNFPA (Consiliul de Formare Profesioanala a Adultilor) si ISCIR.
Autorizarea de stivuitorist da dreptul posesorilor sa manevreze orice tip de instalatie de ridicat cu furci: electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete ridicatoare, etc. Autorizarea este valabila pe o perioada de 4 ani, timp dupa care posesorii acesteia trebuie sa urmeze un stagiu de prelungire a valabilitatii autorizatiei ISCIR.
Orice perosana care manevreaza pe teritoriul Romaniei instalatii de ridicat cu furci, care pot ridica o sarcina nominala mai mare de 1 tona, la o inaltime mai mare de 1 metru are nevoie de autorizarea ISCIR si specializarea CNFPA ca si Stivuitorist.

Cum ma inscriu la curs?

Perioada estimativa de desfasurare a urmatoarei grupe pentru acest curs: 15.12 - 14.01.2019. Inscrierile pentru acest curs se pot face in limita locurilor disponibile pana in data de 10.12.

Simplu, tot ce iti trebuie pentru inscriere este o copie dupa buletin!
Poti veni personal la sediul nostru pentru inscriere sau te poti inscrie folosind adresa de email de >>aici
Persoanele fizice vor trebui sa plateasca o rata din taxa de curs la inscriere, iar persoanele juridice vor trebui sa ne trimita datele de facturare pentru intocmirea actelor de curs.
Pana la data examinarii dosarul de inscriere la curs, complet, al fiecarui cursant trebuie sa contina:

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere (doar in cazul in care pe cartea de identitate nu sunt trecute prenumele parintilor)
 • Copie diploma de studii Conform prevederilor ANC (Autoritatea Nationala a Calificarilor) si legislatiei in vigoare, la acest curs pot participa doar persoanele care detin o calificare profesionala. Dovada calificarii se poate face prin:
  • - diploma de absolvire liceu (cu sau fara diploma de bacalauret) din care sa rezulte calificarea.
  • - diploma de absolvire scoala profesionala.
  • - diploma de absolvire a unui curs de calificare, autorizat ANC.
  • - atestat profesional, diploma scoala postliceala, diploma absolvire facultate (cu sau fara diploma de licenta)
  • - adeverinte care tin locul acestor diplome/atestate.
 • O adeverinta medicala eliberata de un cabinet de medicina muncii cu specificatia: Apt munca stivuitorist sau Apt pentru prestarea activitatii de stivuitorist.

Ce castig daca urmez cursul de stivuitorist la firma Confortul?

Preturi reduse si puncte de fidelizare! Prin campania Dare to Change-Preturi reduse Permanent, poti beneficia tu sau compania ta de reduceri de pret de pana la 25%, pentru toate cursurile desfasurate in Timisoara.
Vezi cum poti beneficia de o reducere de pret pentru acest curs >>aici Suport de curs gratuit Primesti un suport de curs listat si unul in format electronic prin e-mail. Suporturile de curs sunt mereu actualizate pentru a cuprinde toate modificarile legislative in domeniu. Pretul suportului de curs este inclus in taxa de curs. Pregatire teoretica Iti punem la dispozitie lectori calificati si autorizati care sa te invete tot ce trebuie sa stii despre legislatie, obligatii, drepturi, indatoriri, manevre permise si nepermise si multe alte informatii care iti sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa te prezinti la orele de teorie. Pregatire practica Iti punem la dispozitie stivuitorul nostru si lectori calificati si autorizati, pentru ca tu sa inveti cu adevarat ce inseamna sa manevrezi un stivuitor, astfel dupa terminarea cursului vei putea sa practici aceasta meserie cu adevarat. Organizarea examenelor si pregatire pentru examinare Tot in pretul cursului sunt incluse toate taxele care tin de examinarea si autorizarea ISCIR si ANC. Iti punem la dispozitie chestionare si teste care au s-au dat la examenele precedente si te pregatim pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii tu. Fara alte taxe "surpriza"! Pretul cursului include toate taxele! Nu o sa iti cerem alti bani pentru poze, chestionare, suporturi de curs, protocol, cadouri sau bere rece. Plata in rate Te lasam sa iti platesti cursul cum vrei si cum poti tu. Nu iti luam bani in plus pentru asta. Poti achita taxa integral sau in 10 rate, tot atat te costa. Program de teorie si practica flexibil Orarul cursului se stabileste de comun acord cu toti participantii la curs in functie de posibilitatile acestora. O autorizare recunoscuta in Uniunea Europeana Diploma de specializare pe care o vei primi in urma absolvirii examenului de autorizare este valabila in toata Uniunea Europeana in baza coduli COR trecut pe ea. O traduci legalizat si poti merge linistit la munca oriunde doresti in UE. Integrat complet in cadrul companiei tale Pentru companii care doresc sa inscrie mai mult de 20 de persoane la acelasi curs, venim noi la tine si organizam: pregatirea teoretica, pregatirea practica si examinarea.

Unde si cum de desfasoara?

Cursurile de stivuitorist organizate de firma noastra se desfasoara la sediul din Timisoara. Gasesti o harta cu locatia salii de curs de la sediul nostru >>aici.
In Botosani sau in restul tarii cursurile se desfasoara doar la cererea clientilor (companii care doresc sa isi inscrie mai mult de 20 de persoane simultan)
Perioada de desfasurare a cursului de stivuitorist este de 4 saptamani. Perioada de asteptare de la data inscrierii la curs pana la inceperea efectiva a cursului nu este mai mare de 6 saptamani. Urmatoarea grupa pentru acest curs se va desfasura (estimativ) in perioada: 15.12 - 14.01.2019 Reinstruirea sau prelungirea valabilitatii autorizatiei ISCIR de stivuitorist Daca ai deja o autorizatie de stivuitorist emisa de ISCIR, dar este mai veche de 4 ani, ai nevoie de un curs pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei. Gasesti toate detaliile necesare pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de stivuitorist ISCIR AICI! Programa de pregatire este urmatoarea:

 • Perfectionarea pregatirii profesionale
 • Respectarea normelor de PM, PSI si a Prescriptiilor tehnice ISCIR
 • Completarea documentelor
 • Pregatirea si verificarea vehiculului pentru lucru
 • Efectuarea transportului si a manipularii marfurilor.
 • Identificarea defectelor aparute
 • Predarea utilajului si a documentelor

Alte cursuri din aceeasi categorie:

se desfasora lunar in Timisoara

Reinstruire Stivuitorist

Stagiu de reinstruire ISCIR pentru talon de vize.

se desfasora in Timisoara

Macaragiu
Grupa E

Curs calificare autorizat ISCIR.

se desfasora in Timisoara

Macaragiu
Grupa A

Curs calificare autorizat ISCIR.

Citeste despre:

muie
13
Apr
 • vizualizari: 1,039
 • comentarii: 0

Devino Stivuitorist la Dalli Group

Fabrica Dalli Group din Timișoara își extinde activitatea și caută persoane iscusite si autorizate ISCIR pentru posturile de STIVUITORIȘTI! Dalli Group oferă [.....]

Citeste mai departe
muie
27
Mar
 • vizualizari: 1,503
 • comentarii: 4

Viza anuala pentru autorizatii ISCIR

In decursul desfasurarii activitatii noastre de formare profesionala pentru meserii care intra sub incidenta ISCIR, meserii dintre care amintim: stivuitorist, [.....]

Citeste mai departe
muie
27
Mar
 • vizualizari: 2,804
 • comentarii: 0

Autorizatie ISCIR pierduta

Autorizatiile ISCIR pentru personalul de deservire (stivuitoristi, macaragii, fochisti, etc) pot fi pierdute sau deteriorate. Care este procedura care trebuie [.....]

Citeste mai departe

Tag-uri

curs stivuitorist
motostivuitorist
calificare timisoara
curs iscir
pret curs